Bilupplysningen.se – Proffs på fordonsbelysning sedan 2008.

 

Bilupplysningen är en Svensk aktör som drivs av passion för fordonsbelysning. Vi har ett gediget intresse för belysning och en samlad lång erfarenhet inom området. Sedan starten 2008 har vi jobbat för att vidga våra kunders vyer, fått dom att se längre. – Såväl på slingriga landsvägar som mitt inne i de mörkaste skogarna. Vår kärnverksamhet är arbetsljus, extraljus och varningsljus till personbilar, lastbilar / tunga fordon & entreprenadmaskiner. Vi anser att detta land är för vackert för att bara begrundas under dygnets ljusa timmar, och vi vet av erfarenhet att det finns mycket som kan gömma sig i mörkret. Det är därför vi har valt att bli proffs på just fordonsbelysning. Vi är ett modernt företag med djup kompetens, och vår målsättning är att erbjuda dig som kund marknadsledande expertis, service och kvalitet.

Jobbar med kända varumärken av hög kvalitet

Genom att jobba med noga utvalda varumärken som alla håller en hög kvalitet, kan vi erbjuda våra kunder produkter som går att lita på i alla lägen, oavsett väder – året runt. Med ett nära samarbete med de leverantörer och varumärken vi jobbar med, ser vi hela tiden till att de håller den önskade standarden som vi vet att marknaden efterfrågar. Vi har valt att arbeta med kända varumärken av hög kvalitet, som Hella, Osram, Rigid Industries, Mega-Flash, Philips, Bosch, NBB, Lightforce mfl, men även en del OE-produkter från Taiwan, Kina och Korea. Det gemensamma ledordet är hög kvalitet och leveranssäkerhet, något våra inköpare lägger stor vikt vid.

Högst betyg för kundnöjdhet i vår bransch 

Att ligga i framkant är otroligt viktigt för oss och vi jobbar ständigt för att du som kund ska få den bästa köpupplevelsen – från första kontakt till levererad vara. Sedan mars 2012 är vi anslutna till betygssystemet Trustpilot, där alla kunder som handlar genom vår webbsida kan betygsätta sin köpupplevelse. En vecka efter genomfört köp får kunden ett mail med en länk där ett betyg mellan 1 och 5 kan sättas, där 5 är bäst.  Vi har det högsta betyget för kundnöjdhet i vår bransch, något vi tackar våra kunder för och är väldigt stolta över!

Proaktivt och reaktivt arbete för kvalitet och service

I strävan efter kvalitet och service lägger vi stor vikt på kundhantering och service, något alla våra medarbetare utbildas inom fortlöpande. Flera gånger om året genomför vi utbildningar för att säkerställa att all personal är uppdaterad och införstådd med sortimentet, produktnyheter och förändringar.

Årets företagare i Lerum 2015

2015 blev vi till vår stora glädje utsedda till årets företagare i vår hemkommun Lerum.  Utmärkelsen delas ut av föreningen Företagarna, Sveriges största oberoende organisation för små och medelstora företag.