Monterat & Klart – Göteborg!

För att göra det enklare för dig som kund så erbjuder vi dig tjänsten Monterat & Klart. I denna tjänst utför vår samarbetspartner en montering av en ledramp på din bil. Just nu är detta en tjänst som endast är tillgänglig i Göteborg, då vår samarbetspartner har sin verkstad där. Priserna är rekommenderade priser på normalmontage. Exakt pris ges på plats i verkstaden.

 

*Montagepriser inklusive ledramp

Viklight Ymer 20″ – 4995:-

Viklight Tellus 20″ – 6495:-

Rigid SR-Series Pro Drive/Spot Combo 20″ – 13 195:-

Obs! Vi erbjuder i dagsläget endast montage på ovanstående Ledrampsmodeller.

Beställning av ledramp + Bokning sker över telefon – Ring oss idag!

0302 – 770 400

Viklight Ymer 20″

Pris för Monterar & Klart + Ramp: 4995:-

Om produkten: Denna ljusramp breddar och förlänger ditt befintliga helljus till ca 450 meter. Den passar dig som söker en ljusstark ledramp till ett bra pris.

Läs mer om rampen här >>

Viklight Tellus 20″ 

Pris för Monterar & Klart + Ramp: 6495:- 

Om produkten: Denna ljusramp breddar och förlänger ditt befintliga helljus till ca 425 meter. Ledrampen är böjd vilket innebär att den ger en bredare ljusbild än traditionella ledramper. Den passar dig som söker en ljusstark ledramp med en bred ljusbild.

Läs mer om rampen här >>

Rigid SR-Series Pro Drive/Spot Combo 20tum

Pris för Monterar & Klart + Ramp: 13195:-

Om produkten: Denna ljusramp breddar och förlänger ditt befintliga helljus till ca 553 meter. Den passar dig som söker en extremt ljusstark ledramp som ger dig både bredd och längd.

Läs mer om rampen här >>

*Observera att prisuppgiften är ungefärlig. Kostnad kan tillkomma vid komplicerat montage. Kund blir alltid underrättad på plats om en eventuell kostnad skulle tillkomma.