Bli ambassadör för Bilupplysningen.se

I ett led i att bli marknadens ledande leverantör av fordonsbelysningsöker vi nu dig som vill hjälpa oss på vägen! Eftersom det är du som ska använda våra produkter, så är det precis din åsikt och ditt engagemang vi behöver.

Ambassadör för en ljus framtid

Bilupplysningen är en Svensk aktör som drivs av passion för fordonsbelysning. Vi har ett gediget intresse för belysning och en samlad lång erfarenhet inom området. Sedan starten 2008 har vi jobbat för att vidga våra kunders vyer, fått dom att se längre. – Såväl på slingriga landsvägar som mitt inne i de mörkaste skogarna. Vår kärnverksamhet är arbetsljus, extraljus och varningsljus till personbilar, lastbilar / tunga fordon & entreprenadmaskiner. Vi anser att detta land är för vackert för att bara begrundas under dygnets ljusa timmar, och vi vet av erfarenhet att det finns mycket som kan gömma sig i mörkret. Det är därför vi har valt att bli proffs på just fordonsbelysning. Vi är ett modernt företag med djup kompetens, och vår målsättning är att erbjuda dig som kund marknadsledande expertis, service och kvalitet.

Som ambassadör för Bilupplysningen kommer du få tillgång till:

– Exklusiva kampanjer
– Förtur till produktlanseringar
– Förmånliga priser
– Möjlighet att vara med och ta fram nya produkter
– Exklusiv merch
– Möjlighet till att vara testpilot för nya produkter
– Giveaways m.m

Vill du vara med i vårt ambassadörsprogram?

Är du intresserad av belysning, schyssta bilar och har ett brinnande fotointresse som gjort att du når ut till folk?
Isåfall är vi jätteintresserade av att samarbeta med dig!

För att vi skall lära känna dig lite bättre ber vi dig att svara på några frågor, formuläret tar ungefär tio minuter att fylla i.